تبلیغات

خواص ویژه چای عناب در طب سنتی

۰
خواص ویژه چای عناب در طب سنتی : میوه عناب که با نام زیزیفوس نامیده می شود، یک میوه گردویی مشابه با خرما و انجیر است. این میوه ها ،غنی از کربوهیدرات ها هستند و همینطور مقادیر زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی را دارا میباشند. در ۱۰۰ گرم عناب خشک شده، در مجموع ۳۵۰ کالری وجود دارد عناب خشک شده حاوی ۸۴ گرم کربوهیدرات، ۷٫۳ گرم پروتئین، ۴ گرم فیبر رژیمی و ۱٫۲ گرم چربی است ؛ این میوه ،حاوی حدود ۳۰۰ میلی گرم ویتامین C, و ۱۲۵ میلی گرم ویتامین A و ۲٫۸ میلی گرم نیاسین، ۰٫۲ میلی گرم ریبوفلاوین، ۰٫۱ میلی گرم تیامین، ۱۰۵۰ میلی گرم پتاسیم ، ۱۶۸ میلی گرم فسفر، ۱۳۰ میلی گرم کلسیم، ۱۲ میلی گرم سدیم و ۳٫۵ میلی گرم آهن است. عناب خشک ،همچنین حاوی طیف گسترده ای از مواد شیمیایی غنی از آنتی اکسیدان، از جمله ساپونین ها و فلاونوئیدها است.
خواص ویژه چای عناب در طب سنتی
استفاده از عناب خشک در طب سنتی برای درمان آلرژی ها، اضطراب، افسردگی، اسهال، خشکی پوست بدن ، خستگی، فشار خون بالا، بی خوابی، عرق شبانه، درد، تنگی نفس، و استرس مورد استفاده قرار میگیرد.
 

مزایای چای عناب در طب سنتی

میوه ها که برای تهیه چای استفاده می شوند، شامل برخی از فنل ها، فلاونوئیدها و ویتامین C می باشند. این مواد مغذی، آنتی اکسیدان هایی هستند، که سلول ها را در مقابل رادیکال های آزاد محافظت می کنند. که سبب آسیب می شوند و ممکن است ، دارای بخشی از مسمومیت های پیری و همچنین بیماری های مزمن ، مانند: بیماری قلبی و سرطان باشد.

طرز تهیه چای عناب در طب سنتی

چای عناب بسیار موثر برای بدن و دوری از سرطان باشد . عناب میوه ای شیرین و خوش طعم هست. عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می نامند. عناب از نظر طب سنتی ایران طبیعت معتدل دارد و به عقیده ابوعلی سینا کمی سرد می باشد.

عناب را شسته و خیس کنید. سپس هسته آن را بیرون آورده میوه عناب راه خرد کرده و داخل یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتیگراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. به علت شیرین بودن دانه های عناب نیازی به شیرین کردن نمی باشد و در صورت تمایل میتوانید چند قطره آب لیمو ترش به چای عناب اضافه کنید.

 

خواص ویژه چای عناب در طب سنتی

برای رفع استرس و اضطراب خوب هست. به علت دارا بودن آنتی اکسیدان ها، روند پیری پوست را کاهش می ‌دهد. به علت داشتن لعاب چندان، نرم کننده سینه و ملین هست.

کاهش دهنده فشار خون است. عناب کمک به هضم غذا می ‌کند و تصفیه کننده خون هست. گرفتگی صدا را برطرف میکند و موجب تقویت دستگاه گوارشی میشود.

عصاره عناب مهارکننده سلول های سرطان خون هست زیرا به علت داشتن ویتامین C و آنتی اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال های آزاد و در نتیجه کمک به بازرسی و رشد تومور و سلول های سرطانی هست.

موارد منع مصرف چای عناب در طب سنتی :

افرادی که از نفخ بیش از حد، انگل های روده ای و خلط بیش از حد رنج می‌ برند، بهتر هست گذشته از مصرف عناب با دکترطب سنتی مشورت کنند. مصرف عناب برای زنان  باردار باید با آگاهی دکتر انجام شود. مصرف چندان چای عناب برای افرادی که دچار غلظت خون می باشند پیشنهاد نمیشود.


+ نوشته شده توسط Sanateshargh2018 در ، یک بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: دکتر سنتی در گرگان، طب سنتی در گرگان، ماساژ درمانی در گرگان

راه اندازی فست فود درمرکز خرید

۰
 

راه اندازی فست فود در مراکز خرید : اگر در این فکر هستید که رستوران خود را در یک مرکز خرید احداث نمائید، باید کارهای دیگری هم انجام دهید؛ از مرکز خرید مورد نظرتان بازدید نموده و ببینید در حال حاضر چه فروشگاه هایی در آنجا وجود دارند و چه مغازه های جدیدی قرار است احداث شوند آیا از نظر اقتصادی راه اندازی فست فود در مکان مورد نظر مقرون به صرفه می باشد آیا بازار هدف دارد؟ پس از پاسخ اقدام به راه اندازی فست فود در مرکز خرید نمایید.

راه اندازی فست فود درمرکز خرید
راه اندازی فست فود درمرکز خرید : باعث ایجاد کسب و کار پر رونقی می شود. مراکز خرید بزرگ همواره یک گزینه مناسب برای صاحبان فست فود و رستوران ها به شمار می‌آیند. زیرا میزان رفت و آمد مردم به آنها می تواند تضمین کننده مشتری و سودآوری رستوران باشد.
راه اندازی فست فود یا فودکورت در یک مرکز خرید
اگر شما به فکر راه اندازی فست فود یا فودکورت در یک مرکز خرید می باشید،موارد زیر را مورد بررسی قرار دهید:
  • متر مربع. راجع به متراژ مغازه هایی که می توانید اجاره نمائید و هم چنین نرخ قیمت آنها تحقیق کنید.
  • موقعیت مکانی فروشگاه های بزرگ را تعیین کنید. مانند کاری که برای فروشگاههای پیاده رویی انجام می دادید، در مرکز خریدهای بزرگ هم سعی کنید مکان فروشگاههای بزرگتر، مانند فروشگاههای زنجیره ای را پیدا نمائید. داشتن یک مغازه در نزدیکی چنین فروشگاههایی سود زیادی برای شما به همراه دارد.
  • از راهروهای بن بست دوری کنید. معمولا مشتری ها تمایل ندارند به فروشگاههایی بروند که در انتهای راهرو قرار دارند.
  • امروزه بسیاری از مراکز خرید دارای قسمت فود کورت هستند (فضایی که در آنجا انواع و اقسام غذاهایی که سریع آماده می شوند، سرو می گردد و دارای میز وصندلی هایی برای نشستن عموم است). سعی کنید رستوران خود را در یکی از این مناطق احداث نمائید. توجه داشته باشید این کار ممکن است باعث ایجاد محدودیت هایی در کارتان شود. محیط کاری فود کورت ها معمولا کوچک می باشد و در نتیجه به علت محدودیت فضایی و کمبود تجهیزات غالبا افراد مجبور می شوند که لیست غذاهای خود را کمتر کنند و طبیعتا این مسئله روی مقدار فروش و سودتان تأثیر می گذارد.

راه اندازی فست فود درمرکز خرید

داشتن اطلاعات کامل پیرامون شرایط داشتن غرفه فست فود در یک مرکز خرید
  • طراحی داخلی مرکز خرید
  • راهنمای قراردادها
  • نقشه تأمین برق ساختمان
  • اطلاعات اطفای حریق ساختمان
  • مجوزهای ساختمان
  • قوانین اداره بهداشت
  • مجوزهای کاری
  • نحوه تخلیه زباله
  • خطوط ارتباطی
  • امنیت
شرایط اجاره در مزکز خرید را بررسی کنید
درمورد مقدار و شرایط اجاره با مسئول مرکز خرید گفتگو کنید.علاوه بر اجاره، مسئول مرکز خرید ممکن است خواهان درصدی از درآمد یا سود شما باشد.همچنین ممکن است ناچار باشید هزینه‌هایی برای سیستم امنیتی و سایر خدمات بپردازید.داشتن قرارداد با مدت زمان طولانی‌تر این شانس را به رستوران یا فست فود شما میدهد که در میان مشتریان بهتر شناخته شوید.ولی در عین حال ممکن است مبلغ قرارداد اجاره بیشتر باشد.

راه اندازی فست فود درمرکز خرید

افتتاحیه بزرگ برای فست فود

خود را برای یک افتتاح بزرگ آماده نمایید. در روز افتتاحیه، مشتریان به فست فود یا رستوران شما می‌آیند تا غذاها و نوشیدنی‌ها و سایر غذاهایی که شما ارائه می دهید را امتحان کنند و حال و هوای رستوران شما را تجربه نمایند.

انتخاب منو و غذاهای فست فود

یک رستوران می تواند انواع غذاها اعم از غذاهای دریایی، غذا های ملل، غذاهای سنتی، فست و فود ها  ارائه نماید با این حال از آنجا که شما تصمیم خود را برای راه اندازی یک فست فود گرفته اید تقریبا غذاهای منو شما معلوم است.

منوی متفاوت در فست فود

با این حال رستوران های فست فود نیز منو های متفاوتی دارند. به عنوان مثال برخی از فست فود های کوچک تنها به فروش فلافل می پردازند و یا برخی از آنها به فروش پیتزا یا ساندویچ های سرد می پردازند. هر کدام را که انتخاب می کنید این را در ذهن داشته باشید که باید یک غذای با کیفیت ارائه نمایید، در غیر این صورت مشتری برای بار دوم به شما مراجعه نخواهد کرد و در آخر امکان ورشکستی وجود دارد. حتما در انتخاب منو منطقه و ذائقه مردم آنجا را در نظر بگیرید. غذا هایی را انتخاب کنید که بسیار سریع پخت شود و از طرفی دیگر تهویه مناسبی برای طبخ غذا داشته باشید.

فست فود شاپ

شرکت فست فود شاپ  همراه شما عزیزان از صفر تا صد راه اندازی فست فود در مرکز خرید خواهد بود لطفا برای مشاوره و راه اندازی و همچنین داشتن اطلاعات راه اندازی فست فود با ما در ارتباط باشید

 

نکاتی پیرامون مکان مناسب راه اندازی فست فود

مکان رستوران فست فود بسیار مهم می باشد به این معنی که اگر شما بهترین غذا را هم ارائه کنید با این حال اگر مکان رستوران فست فود شما در جای خلوتی باشد و دید خوبی نداشته باشد به احتمال زیاد مشتری دلخواه را ندارید.

مکان رستوران را جایی انتخاب کنید که رفت و آمد زیادی داشته باشد و نزدیک به مراکز خرید، بازار ، دانشگاه و جاهای شلوغ باشد. در آخر به این نکته هم توجه کنید که قیمت اجاره و خرید زمین در این مناطق به مراتب بالاتر از مناطق دیگر می باشد.

یکی از مواردی که باید در انتخاب مکان رستوران و فست فود در نظر داشته باشید، جای پارکینگ ماشین و مسائلی مانند طرح ترافیک و  می باشد.

مکان رستوران بر قیمت گذاری غذاها و نوع غذایی که برای فروش انتخاب می کنید نیز بسیار تاثیر گذار است. به عنوان مثال از ساندویچ های گران قیمت (و کیفیت عالی) شاید جلوی یک مدرسه استقبال نشود.

+ نوشته شده توسط Sanateshargh2018 در ، یک بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: تجهیزات فست فود شاپ، تجهیزات رستوران، فست فود شاپ

فیلتر هوای استاندارد چه ویژگی های دارد

۰
 
 

فیلتر هوای استاندارد چه ویژگی های دارد : شاید این سوال در ذهن تان پیش آمده باشد که ویژگی های یک فیلتر هوای استاندارد چیست و چه فاکتور هایی می بایست در ساخت و تولید یک فیلتر هوا رعایت گردد تا فیلتری مناسب برای کارکرد موتور داشته باشیم.برای پی بردن به این مهم ابتدا می بایست بدانیم که فیلتر های هوا از چه اجزائی تشکیل شده است.در خودرو های مختلف فیلتر هوای متفاوتی با اجزا و مواد مختلف بسته به نوع و شرایط کارکرد موتور طراحی و ساخته شده است.

فیلتر هوای استاندارد چه ویژگی های دارد؟

مواد اصلی تشکیل دهنده فیلترهای هوا شامل کاغذ، نمد، فلز، واشر لاستیکی و مواد پلی اورتان می باشد، بنابراین اولین شرط یک فیلتر استاندارد استفاده از مواد مرغوب و با کیفیت است.

شرط بعدی به کار بردن مقدار کافی مواد در تولید فیلتر هوا می باشد مثلا وزن مواد مصرفی از حد مجاز کمتر نباشد.

فیلتر های هوای مناسب و استاندارد از کاغذ چین خورده کافی، فلز با قطر مناسب و درصد بالای مواد پلی اوتان می بایست برخوردار باشند.

شرط سوم نظارت دقیق بر تولید و بسته بودن کلیه درزهای کاغذ به طوری که هوا فقط از محل معین وارد و خارج شود و نیز عدم وجود حباب در مواد پلی اورتان می باشد که این امر به فیلتر ها ظاهری زیبا می بخشد.فیلتر های هوایی را خریداری کنید که دارای نشان استاندارد باشد.

فیلتر هوای استاندارد چه ویژگی های دارد

 

بررسی فیلتر هواقبل از نصب!

فیلتر هوا را قبل از نصب بررسی نمایید تا از کیفیت آن اطمینان حاصل نمایید. معمولا فیلتر های هوای با کیفیت در جعبه های مناسب و دارای برند می باشند.

از خرید فیلتر های فله ای اکیدا خودداری نمایید زیرا در کارگاه های خارج از چهارچوب استاندارد تولید شده اند و یا فیلتر های معیوب و ضایعاتی می باشند.
شرکت سام صنعت قومس بهره برداری با هدف خدمت رسانی به صاحبان صنایع،کارخانجات،آماده ارائه مشاوره خدمات فنی و مهندسی در زمینه ی طراحی،ساخت،تامین مواد،نصب و راه اندازی، تولید فیلترهوا،نگهداری و تعمیرات پروژه‌های صنعتی می باشد.

روش تمیز کردن و استفاده بیشتر از فیلتر هوا خودرو

با ضربه زدن به فیلتر هوا بر روی یک سطح صاف و یا با استفاده از مکنده می توان اندکی عمر آن را تمدید کردو با کاهش رسوبات قسمت های گرفته شده، تا حدی منافذ آن قسمت ها را باز نمود.

انجام این کارها رسوبات سطحی را برطرف می کند ولی برای جداسازی ذراتی که با بافت فیلتر ترکیب شده اند،سودی ندارد و بهتر است که با تعویض به موقع فیلتر هوای خودرو (زمان تعویض فیلتر هوا)عمر موتور را افزایش داد.هرگز فیلتر کاغذی خشک را نشویید، زیرا این کار سبب خرابی فیلتر می شود.

فیلتر هوای استاندارد چه ویژگی های دارد

مزایای فیلتر هوا تمیز و نو

فیلتر هوای استاندارد چه ویژگی های دارد : فیلتر هوا تمیز باعث مصرف سوخت کمتر، شتاب بهتر، افزایش عمر موتور و بهبود عملکرد کلی موتور می‌شود. فیلتر هوای تمیز نه تنها باعث ورود هوای تمیز به موتور می‌شود، بلکه مانع از ورود آلودگی به موتور شده که جلوگیری از آسیب رسیدن به آن را در پی دارد. با کثیف شدن فیلتر هوا ،حجم هوای ورودی به موتور کاهش می‌یابد، که نتیجه آن، عدم امکان کارکرد مناسب موتور بوده که مشکلات فراوانی را برای صاحب خودرو به همراه دارد.

شرکت تولید فیلتر هوا

شرکت سام صنعت قومس بهره برداری با هدف خدمت رسانی به صاحبان صنایع،کارخانجات،آماده ارائه مشاوره خدمات فنی و مهندسی در زمینه ی طراحی، ساخت، تامین مواد، نصب و راه اندازی،فیلترهوا، نگهداری و تعمیرات پروژه‌های صنعتی می باشد.

 آیا فیلتر هواباعث مصرف سوخت می شود؟

بدلیل بالا رفتن راندمان موتور و احتراق کامل تر امکان استفاده مناسب از سوخت فراهم می شود و در واقع موتور در دور پایین تر با باز شدن کمتر دریچه گاز،بنزین یا گازوییل به قدرت موتور مورد نظر می رسد.در صورت رانندگی در شرایط مطلوب بطور متوسط ۳۰% کاهش مصرف سوخت اندازه گیری شده است.

کاربرد فیلتر هوا در خودروها

فیلتری که برای تصفیه هوا در خودروها استفاده می‌شود انواع مختلفی دارد.در تولید فیلترهای هوا از کاغذ و فلز یا کاغذ و مواد pu استفاده می‌شود. همچنین در برخی از فیلترهای هوا به جای کاغذ از نمد استفاده می گردد. این فیلترها می‌توانند ذرات تا ۲۰ میکرون را از هوا جداسازی کنند.

نقش هوا دهی بالا در کارکرد موتور خودرو

فیلتر هوای استاندارد چه ویژگی های دارد : هوادهی بالا به معنی مقاومت کمتر فیلتر هوا در برابر جریان عبوری از فیلتر و ورودی به موتور می باشد. این بدین معناست که موتور نیروی کمتری برای مکش هوا به داخل خود به کار می برد و در واقع اتلاف نیرو کم می شود.

همچنین امکان رسیدن هوای کافی بنا به مقدار مورد نیاز موتور ،به معنی اکسیژن بیشتر برای احتراق سوخت در موتور می باشد و این به معنی بالا رفتن راندمان موتور و افزایش قدرت خروجی آن می باشد.

زمان مناسب برای تعویض فیلتر هوا

بازه زمانی تعویض فیلتر هوای خودرو به عواملی مانند اینکه خودرو در چه محیط‌هایی کار کرده است و چند کیلومتر کار کرده و در چه محیط‌هایی پارک بوده است بستگی دارد.

بنابراین زمان تعویض فیلتر هوا در خودرو با توجه به این شرایط متفاوت است و حداقل هر یک سال باید فیلتر هوای خودرو تعویض شود تا به بیشترین عملکرد و بیشترین کارکرد خودرو دست یافت. فیلتر هوای خودروهایی که در مناطق پر گرد و خاک کار می‌کنند باید سریع‌تر تعویض شوند و به طور کلی هر چند ماه یک بار باید فیلتر هوای خودرو چک شود و در صورت نیاز تعویض شود.​

+ نوشته شده توسط Sanateshargh2018 در ، یک بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: دستگاه هدمیکس، فیلتر هوا، کاغذ فیلتر هوا، تولید فیلتر هوا

نسل جدید آئودی RS7 رونمایی شد

۰
RS7 اسپرت‌بک با بهره‌گیری از قدرت خارق‌العاده‌، تنها در ۳.۶ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتربرساعت می‌رسد و بیشینه‌ی سرعت به‌صورت الکترونیکی در ۲۵۰ کیلومتربرساعت محدود شده است. با استفاده از بسته‌‌های سفارشی داینامیک و داینامیک پلاس، بیشینه سرعت به ترتیب به ۲۸۰ و ۳۰۵ کیلومتربرساعت افزایش می‌یابد. همانند مدل RS6 آوانت، آئودی RS7 اسپرت‌بک نیز از سیستم تعلیق بادی بهره می‌برد.
RS7 اسپرت‌بک در حالت عادی، ۲۰ میلی متر ارتفاع کمتر نسبت به مدل استاندارد A7 دارد. با وجود این در سرعت ۱۲۰ کیلومتربرساعت، جهت سهولت جریان یافتن باد در زیر خودرو، ارتفاع به میزان ۱۰ میلی‌متر کاهش می‌یابد. حالت افزایش ارتفاع تعلیق نیز در شرایط خاص، ارتفاع خودرو را ۲۰ میلی متر افزایش می‌دهد تا در مسیرهای شیب‌دار، آسیبی به دماغه و زیربندی خودرو وارد نشود.
آئودی RS7 اسپرت‌بک با بهره‌گیری از سیستم تعلیق RS اسپرت و کنترل دینامیک سواری، چابک‌تر می‌شود. تنظیمات پیشرفته‌ی این سیستم تعلیق، به‌لطف ضربه‌گیرهای جدید به‌همراه سوپاپ‌های یکپارچه و حالت‌های رانندگی RS1 و RS2، میزان تکان بدنه را کاهش می‌دهد؛ اما قدرت و چابکی پس از ظاهر و طراحی چشم‌نواز بدنه، دومین عنصر مهم RS7 اسپرت‌بک محسوب می‌شود.
 
در قسمت جلو، از جلوپنجره‌ی ۶ ضلعی بزرگ تیره‌رنگ مورد استفاده در سایر خودروهای RS آئودی بهره گرفته شده است. در قسمت‌های کناری سپر نیز دو ورودی هوای بزرگ مثلثی شکل قرار گرفته‌اند و یک ورودی کوچک بالای جلوپنجره قرار گرفته تا هوای بیشتری را به زیر کاپوت منتقل کند. خودرو در حالت استاندارد از رینگ‌های ۱۰ پره‌ی ۲۱ اینچی با لاستیک‌های ۲۷۵/۳۵ بهره می‌برد؛ اما خریداران می‌توانند رینگ‌های ۲۲ اینچی با لاستیک‌های ۲۸۵/۳۰ و حتی ترمز کربن سرامیکی با ۳۴ کیلوگرم وزن کمتر نسب به نمونه‌ی فولادی را به‌صورت سفارشی انتخاب کنند.
در قسمت داخلی، RS7 اسپرت‌بک از سیستم اطلاعات و سرگرمی MMI آئودی و دو نمایشگر بزرگش بهره می‌برد. قسمت‌های مختلف کابین، با نشان RS و چرم با کیفیت ناپا مزین شده است. فرمان با راحی مسطح بخش پایینی و صندلی‌های مخصوص با پوشش چرم تیره نیز به‌صورت انحصاری برای RS7 طراحی شده است. آئودی RS7 اسپرت‌بک در ۱۳ رنگ مختلف عرضه می‌شود که دو رنگ خاکستری ناردو و مشکی سبرینگ، رنگ‌های مخصوص RS تلقی می‌شوند.
+ نوشته شده توسط Sanateshargh2018 در ، یک بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: هزینه تعویض لاستیک، تعویض لاستیک، هزینه میشلن

اسیدوز چیست؟

۰
اسیدوز چیست؟ زمانی که کلیه ها و ریه های شما در کنترل اسیدیته بدن موفق عمل نکنند، مایعات بدن شما حاوی اسید زیادی می شود، که به این حالت، اسیدوز می گویند. بدن، در بسیاری از فرآیندهای خود ، اسید تولید می کنند. ریه ها و کلیه های شما معمولاً می توانند عدم تعادل pH جزئی را جبران کنند ، اما در صورتی که میزان اسیدوز بالا باشد، منجر به تجمع بیش از حد اسید در بدن شما می شود که در نتیجه بدن توانایی ایجاد تعادل pH را نخواهد داشت.
میزان اسیدیته خون شما با تعیین pH آن اندازه گیری می شود. PH پایین تر به این معنی است که خون شما اسیدی تر است ، در حالی که pH بالاتر به معنای قلیایی تر بودن خون شما است. pH خون شما باید در حدود 7.36 باشد.
طبق گفته انجمن آمریکایی شیمی بالینی (AACC) ، اسیدوز با pH برابر یا پایین تر از 7.35 روی می دهد.. آلکالوز (قلیایی شدن) با سطح pH برابر یا بالاتر 7.45 مشخص می شود. اگرچه به نظر ناچیز است، اما این اختلافات عددی می تواند جدی باشد. اسیدوز می تواند منجر به بروز بسیاری از مشکلات سلامتی شود و حتی می تواند تهدید کنند زندگی باشد.
 

علل اسیدوز

دو نوع اسیدوز وجود دارد که هر کدام دلایل مختلفی دارند. بسته به علت اصلی اسیدوز ، نوع اسیدوز به عنوان اسیدوز تنفسی یا اسیدوز متابولیک طبقه بندی می شود.

اسیدوز تنفسی

اسیدوز تنفسی وقتی بیش از حد CO2 در بدن ایجاد می شود. به طور معمول ، ریه ها هنگام تنفس ، CO2 را از بین می برند. با این حال ، گاهی اوقات بدن شما نمی تواند از میزان کافی CO2 خلاص شود. این ممکن است به دلیل:
1.  شرایط مزمن تنفسی ، مانند آسم
2.  آسیب به ریه ها
3.  چاقی ، که می تواند تنفس را دشوار کند
4.  سوء استفاده از آرام بخش
5.  استفاده بیش از حد از الکل
6.  ضعف عضلات در قفسه سینه
7.  مشکلات سیستم عصبی
8.  ساختار ریه تغییر شکل یافته

اسیدوز متابولیک

اسیدوز متابولیک به جای ریه ها در کلیه ها شروع می شود. هنگامی اتفاق می افتد که آنها به اندازه کافی اسید را از بین نبرند یا خیلی زیاد آن را از بین ببرند. سه شکل عمده اسیدوز متابولیک وجود دارد:

اسیدوز دیابتیک، در مبتلایان به دیابت مشاهده می شود که به خوبی کنترل نشده باشند. اگر بدن شما به اندازه کافی انسولین نداشته باشد ، کتون ها در بدن شما ساخته می شوند و خون شما را اسیدی می کنند.

اسیدوز هیپرکلورمیک، ناشی از از بین رفتن بی کربنات سدیم است که عامل خنثی نگه داشتن خون می باشد. اسهال و استفراغ می توانند باعث این نوع اسیدوز شوند.

اسیدوز لاکتیک، هنگامی که اسید لاکتیک زیادی در بدن شما وجود دارد رخ می دهد. علل آن می تواند شامل فعالیت های ورزشی، مصرف مزمن الکل ، نارسایی قلبی ، سرطان ، تشنج ، نارسایی کبد ، کمبود اکسیژن طولانی مدت و قند خون پایین باشد.

اسیدوز توبولار، زمانی اتفاق می افتد که کلیه ها قادر به دفع اسیدها در ادرار نیستند. این باعث می شود خون اسیدی شود.

 

عوامل خطر اسیدی شدن بدن

عواملی که می توانند در خطر اسیدوز شما نقش داشته باشند عبارتند از:
1.  یک رژیم غذایی پرچرب که کم کربوهیدرات است
2.  نارسایی کلیه
3.  چاقی
4.  کم آبی
5.  آسپرین یا مسمومیت با متانول
6.  دیابت

علائم اسیدوز در بدن

هر دو اسیدوز تنفسی و متابولیک علائم زیادی دارند. اما علائم اسیدوز براساس علت آن متفاوت است.
برخی از علائم رایج اسیدوز تنفسی شامل موارد زیر است:
1.  خستگی یا خواب آلودگی
2.  زود  خسته می شوید
3.  گیجی
4.  تنگی نفس
5.  خواب آلودگی
6.  سردرد

برخی از علائم متداول اسیدوز متابولیک شامل موارد زیر است:

1.  تنفس سریع و کم عمق
2.  گیجی
3.  خستگی
4.  سردرد
5.  خواب آلودگی
6.  عدم اشتها
7.  زردی
8.  افزایش ضربان قلب

روش های آزمایش و تشخیص اسیدوز

اگر فکر می کنید ممکن است اسیدوز داشته باشید ، سریعاً به پزشک مراجعه کنید. تشخیص زودرس می تواند تفاوت زیادی در بهبودی شما ایجاد کند.
پزشکان اسیدوز را با یک سری آزمایش خون تشخیص می دهند. گاز خون شریانی به میزان اکسیژن و دی اکسید کربن موجود در خون شما نشان می دهد. همچنین pH خون شما را نشان می دهد. یک صفحه اصلی متابولیک عملکرد کلیه و تعادل pH شما را بررسی می کند. همچنین میزان کلسیم ، پروتئین ، قند خون و الکترولیت شما را اندازه گیری می کند. اگر این آزمایش ها با هم انجام شوند ، می توانند انواع مختلف اسیدوز را شناسایی کنند.
اگر به اسیدوز تنفسی مبتلا شده باشید ، پزشک می خواهد سلامت ریه های شما را بررسی کند. این ممکن است شامل اشعه X قفسه سینه یا آزمایش عملکرد ریوی باشد.
اگر اسیدوز متابولیک مشکوک است ، باید یک نمونه ادرار بدهید. پزشکان pH را بررسی می کنند تا ببینند آیا اسیدها و پایه ها را به درستی از بین می برید یا خیر. آزمایش های اضافی ممکن است لازم باشد تا علت اسیدوز شما مشخص شود.

درمان اسیدوز

پزشکان معمولاً باید بدانند که علت اسیدوز شما برای تعیین نحوه درمان آن چیست. با این حال ، برخی از درمان ها می توانند برای هر نوع اسیدوز استفاده شوند. به عنوان مثال ، پزشک شما ممکن است بی کربنات سدیم (جوش شیرین) برای افزایش pH خون شما به شما بدهد. این می تواند به صورت دهان یا با قطره داخل وریدی (IV) انجام شود. درمان سایر انواع اسیدوز می تواند مستلزم معالجه علت آنها باشد و یا از شما بخواهد مصرف غذاهای قلیایی و یا نوشیدن آب قلیایی را در رژیم خود بگنجانید.

 

اسیدوز تنفسی

درمان این بیماری معمولاً برای کمک به ریه های شما طراحی شده است. به عنوان مثال ، ممکن است داروهایی برای رقیق کردن مجاری هوایی به شما داده شود. همچنین ممکن است به شما اکسیژن یا دستگاه فشار مستمر هوایی مثبت (CPAP) داده شود. در صورت داشتن انسداد هوایی یا ضعف عضلانی ، دستگاه CPAP می تواند به شما در تنفس کمک کند.

اسیدوز متابولیک

انواع خاص اسیدوز متابولیک هر کدام درمان خاص خود را دارند. به مبتلایان به اسیدوز هیپرکلورمیک ممکن است بی کربنات سدیم داده شود. اسیدوز ناشی از نارسایی کلیه با سدیم سیترات قابل درمان است. افراد دیابتی مبتلا به کتواسیدوز مایعات IV و انسولین را برای تعادل در pH آنها دریافت می کنند. درمان اسیدوز لاکتیک بسته به علت ممکن است شامل مکمل های بی کربنات ، مایعات IV ، اکسیژن یا آنتی بیوتیک ها و آب قلیایی باشد.

عوارض اسیدوز

بدون درمان سریع ، اسیدوز ممکن است به عوارض بهداشتی زیر منجر شود:
1.  سنگ کلیه
2.  مشکلات مزمن کلیه
3.  نارسایی کلیه
4.  بیماری استخوان
5.  رشد تاخیری

پیشگیری از اسیدوز

شما به طور کامل نمی توانید از اسیدوز جلوگیری کنید. با این حال ، مواردی وجود دارد که می توانید برای کاهش ریسک خود انجام دهید.
برای کاهش خطر اسیدوز تنفسی می توانید موارد زیر را انجام دهید:

آرام بخش را طبق تجویز مصرف کنید و هرگز آنها را با الکل مخلوط نکنید.

سیگار نکشید. سیگار کشیدن می تواند به ریه های شما آسیب برساند و تنفس را کمتر موثر کند.

وزن سالم خود را حفظ کنید. چاقی می تواند تنفس را برای شما سخت تر کند.

برای کاهش خطر اسیدوز متابولیک می توانید موارد زیر را انجام دهید:

هیدراته بمانید. مقدار زیادی آب و مایعات قلیایی دیگر بنوشید.

کنترل دیابت خود را حفظ کنید. اگر میزان قند خون خود را به خوبی مدیریت کنید ، می توانید از کتواسیدوز جلوگیری کنید. نوشیدن الکل را متوقف کنید.

+ نوشته شده توسط Sanateshargh2018 در ، یک بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: اب قلیایی برای دیابت، شرکت اب قلیایی، تولید اب قلیایی، خواص اب قلیایی

فایبرسمنت مدرن ترین متریال برای نمای ساختمان

۰
 

فایبرسمنت مدرن ترین متریال برای نمای ساختمان : ساختمانی که در تصویر مشاهده می کنید از سه بخش اساسی تشکیل شده است، یک ساختمان چند منظوره منفعل ، با سایبان و پارکینگ زیرزمینی. یکی از مولفه های اساسی این ساختمان مربع بودن و طراحی نمای بیرونی آن با فایبرسمنت خاکستری در اندازه های مختلف و پنجره های چوبی براق می باشد .

فایبرسمنت مدرن ترین متریال برای نمای ساختمان

استحکام و مقاومت در برابر رطوبت چیزی است که فایبر سمنت را به یک انتخاب عالی برای مناطق مستعد گردباد و طوفان تبدیل کرده است. باد و گازهای زیاد می توانند نمای وینیل یا آلومینیوم را به طور کامل از بین ببرند در حالی که فایبر سمنت با دوام تر است. این نه تنها برای مالکان خانه عالی است بلکه برای پیمانکارانی که نیازی به استفاده از وقت و منابع ارزشمند در ساخت تعمیر فایبر سمنت برای مشتریان خود ندارند نیز مناسب است.

همانطور که در تصاویر مشاهده می کنید این ساختمان در میدان مرکزی شهر قرار دارد و به گونه ای طراحی شده است که دوچرخه سواران و اتومبیل ها به راحتی می توانند از زیر آن عبور کنند.

 

فایبرسمنت برد کنامیت، ضد آب، سبک و ارزان

صفحات سیمانی سمنت برد «فایبر سمنت برد»، یکی از بهترین و زیباترین پوشش‌های نما برای ساختمان‌های مختلف هستند. این فناوری جزء فناوری‌های تأیید شده مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن وزارت راه و شهرسازی است. به لحاظ خواص و ترکیبات، کنامیت ترکیبی از سیمان، الیاف سلولز، آب و هوا است که با استاندارهای جهانی تهیه شده است. فایبرسمنت ایرانی کنامیت، نسبت به باقی متریال‌های نماسازی ساختمان ارزان‌ترین و مناسب‌ترین است.

تکنولوژی پیشرفته و اتوماسیون ( هوشمند سازی خط تولید ) به کاررفته در امر تولید پانل سیمانی فایبر سمنت برد ، این امکان را فراهم نموده است که محصول مورد نظر با قیمتی متعادل، رقابتی مناسب و کیفیتی ارزنده ارائه شود. جهت اطلاع از قیمت فایبر سمنت و سفارش این محصول می توانید با همکاران ما تماس گرفته تا راهنمایی های لازم را به شما ارائه دهند .
 

واحد تحقیق و توسعه شرکت رزین چوب راش به عنوان یک واحد نمونه در تولید فایبر سمنت از برترین های این رده می باشد . این شرکت موفق به تولید محصول جدیدی به نام کنامیت ( فایبر سمنت برد ) گردیده است . هدف از تولید صنعتی پانل سیمان الیافی ( فایبر سمنت برد ) در جهت صنعتی سازی ساختمان و دورشدن از ساخت و ساز سنتی می باشد که باعث حذف کارهای اضافی شده و موجب سبک سازی ساختمان می گردد.


+ نوشته شده توسط Sanateshargh2018 در ، یک بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: قیمت فایبرسمنت، فایبرسمنت ایرانی، فایبرسمنت برد، انواع فایبرسمنت برد

تاثیر کود سبز بر یونجه قسمت دوم

۰

تاثیر کود سبز بر یونجه قسمت دوم  : عملکرد و اجزاء عملکرد گندم در سال دوم تناوب: نتایج تجزیه واریانس حاکی از آن است که بین تیمارها از لحاظ عملکرد دانه، تعداد سنبله در واحد سطح، تعداد سنبلچه در سنبله، تعداد دانه در سنبله، و طول سنبله در سطح احتمال ۱ درصد و برای شاخص برداشت در سطح احتمال ۵٪ اختلاف معنی داری وجود دارد، اما برای سایر صفات اختلاف معنی داری بین تیمارها وجود ندارد. عملکرد دانه در ۸ تیمار گندم را می توان در سه گروه دسته بندی کرد. در گروه اول تیمار گندم +کود بیولوژیک +۳۰ کیلو گرم نیتروژن، با ۱۵۷۰ کیلوگرم در هکتار بالاترین میزان عملکرد را بخود اختصاص داد. در گروه دوم تیمارهای گندم (بدون کود نیتروژن) و گندم + کود بیولوژیک +۶۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن به ترتیب با عملکردهای ۱۳۶۳ و ۱۲۹۳ کیلوگرم در هکتار قرار گرفتند.

در گروه سوم تیمارهای شاهد گندم بدون کود نیتروژن و گندم + ۷۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن (عرف منطقه) به ترتیب با عملکردهای ۹۱۲ و ۸۵۸ کیلوگرم در هکتار کمترین مقدار را حائز شدند. بقیه تیمارها در حد فاصل گروه های دوم و سوم قرار گرفتند در آزمایش ایونز و همکاران (۲۰۰۳) عملکرد گندم در تناوب لگوم- گندم بیشتر از گندم گندم بود.

بخشی از برتری عملکرد گندم در تیمار گندم +کود بیولوژیک +۳۰ کیلوگرم نیتروژن را می توان به فعالیت باکتری های تثبیت کننده نیتروژن و قسمتی را نیز به کار برد کود شیمیایی نیتروژنه نسبت داد. به نظر می رسد که کاربرد توأم این دو منبع کودی منجر به تأثیر بر اجزاء عملکرد گندم در این تیمار شده است، به طوری که در صفات تعداد سنبله در واحد سطح و تعداد دانه در سنبله نسبت به سابر تیمارها برتری نشان داده است. البته این برتری در صفاتی نظیر زیست توده و شاخص برداشت نیز پدید آمده است. در آزمایش بهل و همکاران (۲۰۰۳) کاربرد توام ازتوباکتر ومایکوریزا باعث افزایش عملکرد دانه، تعداد دانه در سنبله، وزن هزار دانه و عملکرد بیولوژیکی در گندم شد. همچنین رائی و گائور (۱۹۸۸) به این نتیجه رسیدند که تیمار گندم با ازتوباکتر و آزوسپریلیوم به تنهایی و مخلوط آنها به ترتیب ۹۱/  درصد، ۸ / ۲درصد و ۱۳ / ۹ درصد افزایش عملکرد گندم را در پی داشت.

کود سبز چیست؟

یکی دیگر از راههای افزایش ماده آلی خاک استفاده از کود سبز در تناوب زراعی می باشد. منظور از کود سبز شخم زدن گیاه در خاک پس از رشد کافی و بدون برداشت محصول است. اثر کود سبز بر خصوصیات فیزیکی خاک همانند کود حیوانی می باشد.
ولی کود سبز عملاً مواد غذایی به خاک اضافه نمی کند، بلکه آن چه را که طی رشد خود از خاک جذب کرده و در خود ذخیره نموده است به خاک بر می گرداند اما در صورتی که از گیاهان تیره بقولات بعنوان کود سبز استفاده شود تمام ازت تثبیت شده را به خاک بر می گرداند. از طرف دیگر کود سبز با جذب و ذخیره مواد غذایی در خود از شسته شدن آنها جلوگیری می نماید. گیاه مورد استفاده بعنوان کود سبز می بایستی اثرات فیتوتوکسینی بر رشد محصول بعدی نداشته باشد، فصل رشد کوتاهی داشته، تراکم بوته بالا را تحمل کند و رشد سبزینه ای زیادی داشته باشد تا علاوه بر این که مقدار زیادی ماده آلی به خاک اضافه می کند، پوشش کامل خاک را تامین نماید. پوشش کامل خاک برای جلوگیری از فرسایش خاک و بازداری رشد علفهای هرز ضرورت دارد. بنابراین اهداف کود سبز را می توان در افزایش ماده آلی خاک، حفظ مواد غذائی خاک (و در صورت استفاده از گیاهان تیره بقولات افزایش ازت خاک)، جلوگیری از فرسایش خاک و مبارزه با علفهای هرز خلاصه نمود. توجه به اهداف فوق روشن می سازد که کود سبز قبل از گیاهان وجینی در تناوب قرار می گیرد.

نتایج حاصله از تحقیق تاثیر کود سبز بر یونجه در گروه اول

هر چند که در این تحقیق سهم هر یک از فاکتورهای کود بیولوژیک و یا کود شیمیایی در افزایش عملکرد دانه گندم به تفکیک مشخص نشده است، اما برتری ۹ در صدی عملکرد دانه در تیمار گندم +کود بیولوژیک (بدون کود نیتروژن) به تیمار گندم بدون کود نیتروژن، که کرت های آنها در سال اول تناوب در شرایط یکسان و تحت آیش قرار داشته اند، را می توان به کاربرد کود بیولوژیک در تیمار اول نسبت داد. اما کار برد توأم کود بیولوژیک و کود شیمیایی عملکرد گندم را از ۱۰۰۰ کیلوگرم در هکتار در تیمار گندم + کود بیولوژیک بدون کود نیتروژن با تأثیر بر صفات تعداد سنبلچه در سنبله، تعداد دانه در سنبله، وزن زیست توده و طول سنبله، با حدود ۳۰ درصد افزایش، به ۱۵۷۰ کیلو گرم در هکتار در تیمار گندم + کود بیولوژیک + ۳۰ کیلو گرم نیتروژن، رسانده است. این در حالی است که این دو تیمار از نظر سایر اجزاء عملکرد و صفات فاقد اختلاف معنی دار می باشند. به نظر می رسد که علاوه بر نیتروژن آلی ذخیره شده در کرتهای تیمار گندم +کود بیولوژیک +۳۰ کیلوگرم نیتروژن در سال اول آزمایش (آیش)، احتمالا کاربرد ۳۰ کیلوگرم در هکتار کود شیمیایی نیتروژنه شرایط تغذیه ای مناسبی را برای تکثیر و فعالیت باکتری های ازتوباکتر و آز سپیریلیوم فراهم نموده است، زیرا این باکتریها جهت رشد و تثبیت ازت نیازمند وجود این عنصر در محیط غذایی هستند

ارتقاء سطح مصرف کود شیمیایی نیتروژنه از ۳۰ کیلوگرم در هکتار در تیمار گندم +کود بیولوژیک + ۳۰ کیلوگرم نیتروژن به ۶۰ کیلوگرم در هکتار در تیمار گندم +کود بیولوژیک +۶۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن، بر عملکرد گندم در تیمار اخیر تأثیر منفی باقی گذاشت، به طوری که این دو تیمار نسبت به هم، ۱۷ درصد اختلاف عملکرد نشان دادند، که از نظر آماری نیز معنی دار می باشد. این اختلاف تا حدودی معرف عدم کارآیی مصرف بی رویه کودهای شیمیایی در شرایط دیم و تأثیر منفی آن بر روند تولید در گیاه می باشد.

اختلاف عملکرد دانه تیمار گندم + کود بیولوژیک +۳۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن نسبت به آن دسته از تیمارهای گندم که کرت های آنها در سال اول تناوب به ترتیب تحت کشت ارقام یونجه Medicago polymorpha Medicago Scutellata مخلوط دو رقم اخیر و گندم قرار داشتند را می توان به استفاده از ذخائر غذائی خاک و تخلیه نسبی رطوبت خاک در طی فصل رشد در سال اول، توسط این گیاهان نسبت داد. با اینکه یونجه های یکساله در تناوب با گندم می توانند بیش از مقدار مورد نیاز گندم نیتروژن هوا را تثبیت نمایند (داختن و همکاران، ۱۹۹۹)، و پس از پایان دوره رشد با اضافه کردن بقایای خود به زمین، اندوخته های غذایی و مواد آلی خاک را افزایش دهند، در عین حال ادامه رشد این گیاهان منجر به کاهش ذخائر رطوبتی خاک می گردد. کاهش بیشتر رطوبت خاک در کرتهای گندم نسبت به کرتهای یونجه و آیش، و در کرتهای یونجه نسبت به آیش به دلیل فعالیت رویشی بیشتر گندم و دوام دوره رشد و بزرگی اندام های رویشی آن نسبت به یونجه است، که متضمن مصرف آب بیشتری است. هر چند که ممکن است میزان تبخیر از سطح کرتهای گندم به دلیل پوشش بیشتر خاک کمتر باشد، اما احتمالا این پوشش جبران هدررفت آب از طریق جذب توسط بوته های گندم را نکرده است. همچنین وجود اختلاف در میزان رطوبت کرتهای آیش با دیگر کرتها احتمالا به دلیل عدم وجود سطح سبز و حفظ و ذخیره رطوبت در این کرت ها می باشد. در آزمایش زنتنر و همکاران (۱۹۹۹) تخلیه آب خاک توسط گیاهانی که به صورت کود سبز در تناوب با غلات قرار داشتند یکی از دلائل کاهش عملکرد غلات کاشته شده پس از آنها بوده است و به اعتقاد ویجیل و نیلسون (۱۹۹۸) رطوبت خاک می تواند بیش از نیتروژن در روند رشد گیاه محدود کننده باشد.

نتایج حاصله از تحقیق تاثیر کود سبز بر یونجه در گروه دوم

در گروه دوم، اختلاف عملکرد در دو تیمار گندم بدون کود نیتروژن که کرت های آنها در سال اول تحت کشت یونجه های یکساله Scutellata Medicago و Medicago polymorpha بودند، با تیمار دیگر گندم بدون کود نیتروژن که سال اول تحت آیش قرار داشت، نشان می دهد که کاشت یونجه یکساله ضمن دارا بودن مزیت هایی از قبیل حفاظت خاک در برابر عوامل فرسایشی، بقایای آن توانسته است که به عنوان کود سبز در بهبود حاصلخیزی خاک مفید باشد، و در عین حال با توجه به فعالیت باکتری های تثبیت کننده نیتروژن در ریشه آن، بخشی از نیتروژن مورد نیاز گیاه بعدی را تأمین نموده است، که این امر باعث ایجاد اختلاف معنی دار در صفات تعداد سنبله در واحد سطح، تعداد سنبلچه در سنبله، تعداد دانه در سنبله در دو تیمار اول با تیمار سوم گردید. در آزمایش بلک شا و همکاران (۲۰۰۱) میزان نیتروژن در دسترس در تیمارهای کود سبز شبدر شیرین پیش از کاشت گندم بهاره (ماه آوریل ۱۶ تا ۱۵ کیلوگرم در هکتار بیش از تیمار آیش بود. در همین آزمایش میزان عملکرد گندم در تناوب کود سبز شبدر شیرین – گندم ۶۷ تا ۷۵ درصد بیش از تناوب آیش – گندم بود.

اما بخشی از اختلاف تیمارهایی که در سال پیش تحت آیش سالیانه بودند با تیمارهایی که در سال اول زیر کشت یونجه یکساله قرار داشتند را می توان به تخلیه رطوبت خاک در سال اول توسط بوته های یونجه نسبت داد. در آزمایش مگ گوئیر و همکاران (۱۹۹۸) عملکرد گندم در تناوب آیش سبز تابستانه – گندم کمتر از عملکرد آن در تیمار آیش سالیانه – گندم بود. در این پژوهش بنا به استدلال محققان آن، علاوه بر مصرف رطوبت ناشی از بارندگی تابستانه توسط یونجه یکساله، بخشی از ذخائر رطوبتی خاک نیز توسط این گیاه مصرف شده است. در حالی که در شرایط اجرای آیش سالیانه، علاوه بر حفظ ذخائر رطوبتی خاک از سال های پیش، قسمتی از رطوبت ناشی از بارندگی ها نیز در خاک ذخیره گردیده، که در سال دوم تناوب به مصرف گندم رسیده است. بنا به اظهار ویجیل و نیلسون (۱۹۹۸)، ۸۸ درصد از تغییرات در عملکرد گندم کاشته شده پس از لگوم در تناوب لگومگندم به استفاده لگوم از آب خاک در سال نخست تناوب مربوط می گردد. البته آنان اظهار داشته اند که در مقام مقایسه عموما آیش سبز تابستانه لگوم با آیش سالانه شدیدا به شرایط آب و هوا و میزان بارندگی وابسته است، و نمی تواند یک رابطه ثابت و غیر قابل تغییر باشد. بنا به اظهار بلک شا و همکاران (۲۰۰۱) مقدار کاهش رطوبت خاک در پیش از کاشت گندم بهاره در تیمار شبدر شیرین با هدف کود سبز بیشتر از تیمار آیش بوده است.

عملکرد کود سبز یونجه برای گندم بدون کود شیمیایی و بیولوژیک

عملکرد گندم در تیمار گندم بدون کاربرد دو نوع کود نیتروژنه شیمیایی و بیولوژیک که سال پیش تحت کشت مخلوط دو رقم یونجه یکساله قرار داشت، نتوانست با عملکرد گندم در تیمارهای بدون کار برد کود بیولوژیک و شیمیایی که پس از ارقام یونجه یکساله کاشته شده بود، رقابت نماید. اما با تیماری از گندم که در آن فقط کود بیولوژیک استفاده شده بود، از نظر عملکرد دانه در یک سطح قرار گرفت. از دلایل این اختلافات احتمالا می توان به پائین بودن سطح تولید ماده خشک در مخلوط دو رقم یونجه اشاره نمود، که نتوانسته است حاصلخیزی خاک را به نحو مطلوب ارتقاء بخشد. نتایج حاصل از مقایسه دو تیمار گندم بدون کود نیتروژن و گندم + کود بیولوژیک و بدون کود نیتروژن نشان داد که تأثیر ناشی از کاشت مخلوط دو رقم یونجه یکساله مورد استفاده در این تحقیق در افزایش عملکرد گندم تا حدودی مشابه آثار حاصل از کاربرد توأم کود بیولوژیک از تو باکتر و آز سپیریلیوم می باشد.

همچنین تیمار گندم + کود بیولوژیک و بدون کود نیتروژن با آنکه بذور آن با کود بیولوژیک آغشته شده بود، اما احتمالا به دلیل عدم استفاده از کود شیمیایی نیتروژنی، از نظر عملکرد دانه، توانایی رقابت با تیمارهای گندم + کود بیولوژیک +۳۰ کیلوگرم نیتروژن و گندم +کود بیولوژیک + ۷۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن که در آنها از هر دو نوع کود شیمیایی و بیولوژیک استفاده شده بود را نداشت. این نتایج نشان می دهد که کاربر کود بیولوژیک از تو باکتر و آز سپیریلیوم زمانی مؤثر است که همراه آن در حد نیاز کود شیمیایی نیتروژنه به صورت تقسیط مصرف گردد. تیمار گندم بدون کود نیتروژن در حالی که در سال اول تحت آیش قرار داشت، اما در غیاب دو نوع کود بیولوژیک و شیمیائی توانایی رقابت با سایر تیمارها را نداشت، و تیمار گندم + ۷۰ کیلوگرم در هکتار کود نیتروژن (بر اساس عرف منطقه) که در سال نخست تحت کشت گندم قرار داشت نیز علیرغم کار برد کود شیمیایی نیتروژنه در حد عرف منطقه، اما نتوانست با دیگر تیمارها رقابت نماید. احتمالا از دلایل این کاهش، مصرف ذخائر غذایی و بخشی از رطوبت خاک در سال اول تناوب توسط بوته های گندم، و دیگری افزایش بی رویه نیتروژن، مازاد بر نیاز گیاه در سال دوم است، که در شرایط دیم و کمبود رطوبت در روند رشد گیاه اختلال ایجاد نموده است.

در سال دوم تناوب میزان اتلاف رطوبت خاک تا عمق توسعه ریشه (۳۰-۰ سانتی متر)، در کرتهایی که سال پیش زیر کشت گندم و یونجه قرار داشتند بیش از کرتهایی بود که به آیش اختصاص پیدا کرد. اما همواره این کاهش به ترتیب در کرتهای گندم بیش از یونجه و در یونجه بیش از آیش بود (شکل ۲ و ۳). این نتایج نشانگر این واقعیت است که در یک چرخه تناوبی، گیاهان پیش کاشت به لحاظ طول دوره رشد و دوام آنها در زمین می توانند روی عملکرد گیاه بعدی اثر گذار باشند. البته در صورتی که میزان و پراکندگی نزولات آسمانی نسبتا خوب باشد، این تأثیر کمتر خواهد بود. در آزمایش پیکول و همکاران (۱۹۹۷) رطوبت خاک بیش از نیتروژن خاک در تناوب آیش سبز گندم در عملکرد گندم بهاره محدودیت ایجاد کرد، به طوری که در تیمار آیش سبز گندم عملکرد گندم ۲۵ درصد کمتر از تیمار آیش لخت گندم بود. همچنین در مطالعه بلک شاو و همکاران (۱۹۹۶) مقدار آب قابل استفاده در زمان کاشت گندم بهاره در تیمارهائی که سال پیش تحت کشت شبدر شیرین بودند تقریبا برابر تیمارهایی بود که تحت آیش قرار داشتند.

نتیجه گیری نتایج حاصل از این تحقیق تناوب ارقام یونجه یکساله – گندم

نتیجه گیری براساس نتایج حاصل از این تحقیق تناوب ارقام یونجه یکساله – گندم، به دلیل اثرات مثبت یونجه در بهبود خواص کیفی خاک و ایجاد پوشش گیاهی جهت مبارزه با فرسایش، می تواند به عنوان یک الگوی مناسب تناوبی معرفی شود. همچنین در صورت اعمال مدیریت مطلوب در حفظ و نگهداری رطوبت در سال آیش، و توجه به حفاظت محیط زیست برای نیل به اهداف کشاورزی پایدار، تناوب آیش -گندم + ۳۰ کیلوگرم در هکتار کود نیتروژنه + کودبیولوژیک، با صرف هزینه کمتر می تواند به عنوان یک جایگزین مناسب دیگر بجای تناوب های شاهد مورد استفاده قرار گیرد. حتما برای درک بهتر این تحقیق مقاله تاثیر کود سبز بر یونجه قسمت اول را مطالعه نمایید

خدمات هیراکود

شرکت بازرگانی هیراکود در سال ۱۳۹۵، با هدف کمک به بهبود کیفیت تولید محصولات کشاورزی و باغی در کشور، شروع به کار کرد. این مجموعه عمده فعالیت خود را بر روی عرضه کودها و تغذیه دهنده های گیاه اعم از کودهای ارگانیک و کودهای شیمیایی، متمرکز نمود و به ارائه محصولات ایرانی و خارجی به خریداران عمده پرداخت.

هیراکود ، اصالت همۀ کالاهایش را تضمین و همۀ آن‌ها را با کیفیت عالی عرضه می‌کند. از آنجا که هدف اصلی این مجموعه تولید و تامین بهترین نوع کودهای ضمانتی با منشاء ارگانیک جهت استفاده در بخش کشاورزی می باشد؛ کشاورزان می توانند با خیال راحت و با هزینه های خیلی ارزان تر از کودهای شیمیایی، مرغی و حیوانی محصولی با کیفیت برداشت کنند. این اطمینان را به شما می دهیم که با یکبار استفاده از نمونه کودهای معرفی شده مشتری دائمی ما خواهید شد و ما را به دیگران معرفی خواهید کرد.

هیراکود همیشه با تاکید بر اصالت کالا، کیفیت بالا و قیمت مناسب سعی بر آن دارد تا پایین ترین قیمت های ممکن کودهای تولید ملی و همچنین وارداتی را به مشتریان ارائه کند. از این رو تجار، فروشندگان و مشتریان می توانند با خیالی آسوده خریدشان را از این مجموعه انجام دهند. علاوه بر این ما با تولید و ارائه محصولات بیولوژیکی باکیفیت و قیمتی رقابتی کاری انجام داده ایم بتوانید با هزینه ای پایین تر، کود خریداری کنید، آبیاری رو کاهش دهید، درختان تان را در مقابل آفات و سرمازدگی مقاوم کنید و دیگر مزایا…

+ نوشته شده توسط Sanateshargh2018 در ، یک بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: خرید کود، اهن کلات، کود مرغی، انواع کود شیمیایی

ویژگی عمومی رنگ های زرد و نارنجی

۰

ویژگی عمومی رنگ ها : رنگ زرد شادترین رنگ در طیف رنگ ها و در چرخه رنگ، متضاد رنگ بنفش می باشد. این رنگ با ترکیبی از رنگهای بنفش یا آبی بسیار زیبا خواهد شد. رنگ زرد با توان پرتو افکنی زیاد بیشتر پرتو های دریافتی را بازتاب می نماید و از بسیاری از ویژگی های رنگ سفید نیز برخوردار است . زرد رنگی ترش است و نمودار ترشی های متفاوت. صدای زیر ویولن زرد است، آواز بلبل و قناری زرد است و وقتی یکدست باشد شادی آفرین و هنگامی که با تغییرات زمینه های رنگی همراه باشد ایجاد هیجان و ناراحتی تا حد اضطراب می کند.

ویژگی های رنگ زرد

زرد رنگ نشانه بی خوابی، بیداری، بیماری ،ناامیدی و هیجان و تلاطم فکری است همچنین رنگ آغاز بهار ، رسیدگی به کشت و کار و نمودار نیروی فزون نهفته در دانه است . رنگ زرد رنگ جوانی نشان روشنی نور و نمایانگر دانش و معرفت است در بعضی اوقات رنگ زد به عنوان القا کننده تنفر مطرح می‌شود این حالت زمانی مورد قبول است که پس زمینه آن مشکی باشد زیرا تضاد این دو رنگ بسیار شدید است و در هیچ شرایطی با هم هماهنگی ندارد در صورتی که همین رنگ در پس زمینه سبز زندگی و امید را به نمایش می‌گذارد .

اگر می خواهید چیزی را به خاطر آورد یا هرگز فراموش نکند آن را در کاغذ زرد نویسید . در هنر چیدمان همراهی رنگ زرد و بنفش بسیار زیبا می نماید. این رنگ بر میزان فشار خون و ضربان قلب می افزاید ولی اثری کمتر از رنگ قرمز دارد .

به عنوان رنگ نور آفتاب اثر نیرو بخش دارد و موجب کاهش افسردگی می شود امکان دارد یک متخصص رنگ درمانی از رنگ زرد برای مداوای گرفتگی عضله ها کم شدن مقدار قند خون پرکاری تیروئید و سنگ کیسه صفرا استفاده کند . اگر هر شرایطی را نمایانگر رنگی بنامیم این مثلث است که رنگ زرد است و شکلی است که بر اساس سه خط متقاطع و با ایجاد سه زاویه به وجود می‌آید زاویه های تند مثلث بر شخصیت تهاجمی برنده و سریعا آن تاکید دارند . سایر شکل های سه گوش با زاویه مختلف و تیزبینی جزو خانواده مثلث به شمار می‌آیند مثلث در عین حال نمادی از تفکر و روشنایی است و به سرعت دگرگون می‌شود رنگی که از نظر زیباشناسی با خصوصیات مثلث متناسب است و شخصیت آن را به کمال نشان می‌دهد رنگ زرد است .

رنگ زرد و خصوصیات افراد علاقه مند به آن

افراد با رنگ زمینه زرد سوخته خوش اخلاق، جالب و جذاب ،یادگیرنده سبک پرجنبش ، سرگرم کننده و خوشبین هستند. این افراد گرما و صمیمیت را ساطع می کنند و با بخشنده و سهل گیرند رنگ زرد به شکل حال در اطراف سر مردم دیده می‌شود این رنگ نشانگر تفکر و خرد از وفور رنگ زرد در حالی نشانگر یک فرد اندیشمند است و خلاقیت و نبوغ و خرد را نشان می‌دهد .

این رنگ همچنین می تواند نشانه شادی و سرزندگی و خلق و خوی شاد باشد افراد با رنگ زمینه زرد با جماعت زودرنج و ناپایدار هستند آنان متفکرانی سریع هستند و سرگرم شدن و سرگرم کردن دیگران لذت می‌برند این افراد اجتماعی و معاشرتی هستند و از گفتگوی طولانی در هر زمینه لذت می‌برند آنان مشتاق یادگیری اند اما بیشتر اوقات برای تفریح کار می کنند و به سختی کاری را به پایان می رساند و از بسیاری از مسائل سرسری می‌گذرد خواندن و نوشتن تمرکز حواس و یا هر نوع فعالیتی که نیمکره چپ مغز را به کار بیندازد رنگ زرد ایجاد می‌کند رنگ زرد در حالت خلوص روشن‌ترین و درخشان ترین رنگ هاست که در طبیعت نیز انواع آن دیده می‌شود .

رنگ زرد درخشان نمادی از دانش و فهم انسانی روشنایی معنوی و نور الهی است رنگ زرد کنار نارنجی به شدت می درخشد و در کنار قرمز که قرار می‌گیرد به جلال و شکوه اضافه می‌شود درخشش زرد روی آبی به اوج می‌رسد و بر شدت خروس و عمق رنگ آب می افزاید زرد ناخالص می‌تواند نشان‌دهنده مشغله شدید ذهنی و عدم تعادل فکری و شخصی با زن بسته متعصب یا خوردگی باشد از ویژگی‌های دیگر رنگ زرد تمایل به ترس و دروغگویی می باشد.

ویژگی عمومی رنگ نارنجی

در طیف رنگ‌ها گرمترین‌رنگ به شمار می‌رود. نارنجی روشن را می توان با رنگ‌های قرمز روشن انواع زرد ها و یا زرشکی سیرنگ بادمجان کنار یکدیگر گذاشت و یا تاکید کرد.  اما رنگ نارنجی در کنار ارغوانی ترکیبی بسیار با نشاط و سرزنده را به وجود می‌آورد نارنجی رنگ بلوغ جوانی و شادابی است رنگ سرخوش به وجود آورد و پرنشاط است که تحمل آن به سادگی میسر نیست اما در کنار سایر رنگ‌ها به سر زندگی آنها می افزاید و انرژی بصری بسیاری می پراکند حرارت نارنجی در کنار آبی به اوج خود می‌رسد و به تضاد یا کنتراست سرد و گرم با کیفیتی انکارناپذیر دامن می‌زند .

نارنجی جز رنگ های گرم و قابل توجه است که در افرادی که به طور طبیعی کارآمد و سریع الانتقال هستند و به راحتی می‌توان با آن کنار آمد دیده می‌شود آنان قادر به راحتی مردم را ببخشند و اغلب خود را در موقعیتی می‌یابد که باید مشکل را حل کنند آنان مردمیم متفکر فروتن و لایق هستند.

وقتی نارنجی با سفید مخلوط می‌شود به شدت از انرژی آن کاسته می‌گردد و در اختلال دو سیاه خاموش اما عمیق می شود. ترکیب آبی و نارنجی خاکستری های زیبا و گرمی را به وجود می‌آورد. رنگ نارنجی مشخص کننده احساسات و سلامتی است اگر شفاف و خوشایند به نظر برسد بلند همتی و دیدگاه مثبت و همدردی با دیگران را نشان می‌دهد هماهنگی و مشارکت جویی از ویژگی های رنگ نارنجی است.

نارنجی رنگ جوانی است

نارنجی تیره نشان دهنده غرور و نخوت و تکبر است رنگ نارنجی اشتها را تحریک کرده و موجب تقلید خستگی می گردد از زیر بشقابی های نارنجی می توان به عنوان عامل تقویت و تشویق افرادی که در غذا خوردن ایرادگیر هستند یا برای تحریک اشتهای بیماران استفاده کرد به منظور کاهش وزن لازم است از این رنگ دوری جوید چنانچه احساس خستگی ضعف و سستی می کنید لباس نارنجی رنگ بپوشید تا نیروی لازم را به دست آورید .

نارنجی رنگی است که خاص بصری آن آتش و خاص روانی آن گرم و است نارنجی رنگ جوانی است رنگ شادابی است و این جشن و سرور رنگ میوه های تازه رسیده می باشد و حالتی از اضطراب و عدم ثبات را شامل می‌شود آمیختن آن با کمی سفید رنگ بلوز زنانه است و آمیخته با کمک  مشکی رنگ بلوغ مردان است و ارتش در ارتباط با خط خطی آزاد و متمایل به عمودی می باشد

نارنجی پرتقالی نماد لذت مبارزه تپش قلب و لرزش انرژی مثبت و هیجان است فردی که این حال را دارد ماجراجو و موفقیت در کسب و کار از این افراد تیز آداب دارد و دلسوز هستند و لذت زیادی از بودن با دوستان و خانواده می‌برند نارنجی خالی است نشانگر خلاقیت و عاطفه از این رنگ اغلب شجاعت و شادی را نشان می‌دهد.

مدرسه آرت کانرآمادگی برگزاری دوره های آنلاین و دوره های آفلاین آموزشی در زمینه های دوره روشنایی و نورپردازی اماکن، دوره جامع رنگ شناسی و کارگاه ساخت رنگ، دوره جامع فنگ شویی، دروه تابلوهای دکوراتی، دوره تابلوهای دکوراتیو و پتینه، دوره تخصصی دکوراسیون داخلی، دوره تخصصی چیدمان و سبک شناسی را دارد. درمدرسه آرت کانر با بهترین اساتید حرفه ای بیاموزید.


+ نوشته شده توسط Sanateshargh2018 در ، یک بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: چیدمان و سبک شناسی، مدرسه معماری، فنگ شوی

پر طرفدارترین نان

۰

نان کروسان

نان کروسان از پر طرفدارترین نان در بین هزاران نان در ایران میباشد .این نان به دو صورت بسته بندی صنعتی و خانگی در بازار عرضه میشود .

نان کروسان را باید از بهترین مواد و تازه ترین مواد تولید شود . در دنیای امروز بر اساس نیاز افراد و شرایط زندگی تعداد درخواست نسبت به تولید بیشتر است به همین دلیل دستگاهای تولید صنعتی این نان وارد بازار شده است البته شما میتوانید اطلاعات و ویژگی های این دستگاه را در سایت ما جستجو نمایید.

خمیر هزارلا نوعی خمیر چند لایه است که با قرار دادن کره در داخل خمیر و تا کردن خمیر تهیه می‌شود. این خمیر بیشتر برای تهیه پای به کار می‌رود. خمیر هزارلا در آشپزی فرانسوی یکی از خمیرهای پرعطر و خوش‌طعم به شمار می‌آید.

کروسان هرچند بطور اولیه در قرن ۱۳ میلادی در کشور اتریش ابداع و متداول شده، ولی بعنوان نان رسمی صبحانه فرانسوی شناخته می شود و تقریباً در سراسر اروپا یکی از ارکان صبحانه اروپایی است.کراسان را در کشورهای مختلف اروپا با نام های متفاوت می‌توان یافت در اتریش که مبدع اصلی آن است بنام Kipfel و در کشورهای آلمانی زبان بنام Gipfeli عرضه میگردد.داخل نان کراسان معمولا با انواع پنیر، گوشت ، خامه ، شکلات و مخلفات دیگر پر می شود. این نان به دلیل استفاده از کره در تولید آن بسیار نرم و لطیف است و تا مدتها بعد از تولید تازگی و نرمی خود را حفظ می کند.

چطور مثل یک فرانسوی کروسان بخوریم؟

کروسان یک نان شیرینی بسیار خوشمزه و خوش طعم است و تقریبا هر زمانی می توان آن را میل کرد. اما فرانسوی ها به طور سنتی کروسان را به عنوان صبحانه و همراه با قهوه می خورند. البته نحوه سرو این نوع نان به زمانی که در اختیار دارید هم بستگی دارد. صبحانه های آخر هفته فرانسوی ها معمولا بسیار مفصل برگزار می شود و در کنار کروسان انواع میوه های تازه، خامه، کره، مربا، آب پرتقال و قهوه هم سرو می کنند. برای شاغلان هم جمع و جور بودن کروسان مزیت فوق العاده ای است و شاغلان و بچه مدرسه ای ها به راحتی کروسان را با خود همراه می برند و در طول مسیر میل می کنند.

و به دلیل پر طرفدار بودن این نان دستگاه های تولید صنعتی این دستگاه در ایران موجود میباشد.در کشور ما کارخانجات مختلفی هستند که نان کراسان تولید می کنند.

+ نوشته شده توسط Sanateshargh2018 در ، یک بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: ماشین الات صنایع اردی

شهرهای مدرن و باغ های عمودی

۰
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزری میزان، از سال ۲۰۱۴ که معمار ایتالیایی استفانو بوئری با خلق یک اثر زیبا در مرکز شهر میلان در قالب یک باغ ایستاده و عمودی جایزه سال معماری جهان را از آن خود کرد، لزوم حرکت شهر‌های بزرگ و مجتمع‌های تجاری مسکونی به عنوان باغ‌های سبز ایستاده، به موضوعی داغ تبدیل شده است.
به نظر می‌رسد روند تغییرات معماری شهری بیش از آنچه ما تصور می‌کنیم از راه رسیده و اگر کمی خوش‌شانس و دوراندیش باشیم در دل آلوده‌ترین شهر‌ها و مرتفع‌ترین مجتمع‌های تجاری – مسکونی می‌توانیم شاهد رویش باغ‌هایی زیبا و انبوه باشیم. مجله آلمانی اسمارت با نگاهی به پروژه‌های ۵ ابر شهر در ۴ سوی عالم، تلاش کرده تا اطلاعات جالبی درباره باغ‌های مرتفع شهری را یکجا گردآوری کند.
این باغ‌ها که در اصطلاح معماری به آن‌ها باغ عمودی گفته می‌شود در اطراف و اکناف مجتمع‌های مسکونی و تجاری بزرگ کاشته می‌شوند و نمایی متفاوت و جذاب به آسمانخراش‌ها و مگامال‌ها می‌دهند. اینجا می‌توانید ۵ پروژه جذاب اینچنینی را در کشور‌های چین، فرانسه، ترکیه و ویتنام ببینید که قرار است تا سال ۲۰۲۲ افتتاح شوند. در ایران نمونه چنین کاری را می‌توان در پل طبیعت یا مجموعه باغ کتاب دید. ببینیم نگاه باقی دنیا به این مسئله چگونه است.
 
 
پروژه شانگهای/ سان کیائو – چین
این طرح که زمینه کشاورزی نیز دارد قرار است کمک کند تا شهروندان شانگ‌های از مزرعه‌های اورگانیک و سالم غذای خود را تامین کنند. نام کلی پروژه نیز در همین راستا تعریف شده و «مزرعه چشم‌انداز» لقب گرفته است. مساحت کلی طرح ۱۰۰ هکتار است و قرار شده در محدوده خالی از سکنه بین شهر و فرودگاه شانگ‌های تاسیس شود تا برای میلیون‌ها نفر به تولید سبزیجاتی از قبیل: کلم و اسفناج و … بپردازد. مزرعه چشم انداز البته شامل خیل عظیمی از موزه‌ها، موسسات آموزشی و همچنین رستوران‌ها، مغازه ها، و حتی بازار فروش محصولات محلی می‌شود.

پروژه باک نین/ ساختمان شهر – ویتنامشعار این پروژه ساده و صریح است: «مثل ساکنان یک جنگل، در شهر باید بیشتر با زمین و درخت‌ها ارتباط داشته باشیم». مفهوم کلی طراحی این شهر جدید نیز از نظر معمار این پروژه یعنی «وو ترانگ نیا» یک پارک عمودی سبز است که در هر سطح توسط یک سبد کامل گیاهی احاطه شده و باغی عمودی را پدید آورد. چنین نگرشی به شهروندان کمک می‌کند تا یک رابطه هماهنگ با محیط اطراف خود برقرار کنند. در عین حال هر ساختمان خود را در قالب ساختار‌های شهری ادغام کرده و به کمک فناوری‌های جدید قادر است مقدار قابل توجهی از انرژی را نیز ذخیره کند. این پروژه که به عنوان گل سرسبد شهر قرار است در آینده احتمالی باک نین را به عنوان باغ زیبا و شهری قاره آسیا مطرح کند، به زودی عملیاتی خواهد شد.

 
 

پروژه پاریس/ هتل سلامت – فرانسهقرار است شهر شلوغ و زیبای پاریس هم با کمک یک معمار ژاپنی راه تبدیل شدن به یک باغ عمودی را طی کند. گویا در بخش مرکزی شهر پاریس پروژه‌ای تعریف شده که معمار مشهور ژاپنی یعنی کنگو کاما کار طراحی و ساخت آن را برعهده گرفته است. شعار وی در این پروژه، استفاده از مواد طبیعی و نور خوشید برای ساخت یک شهر پرنور با انبوهی از فضا‌های باز است. طبق طرحی که کاما به شهرداری پاریس ارائه کرده نمای کلی مجموعه فلزی و چوبی است تا در عین بازتاباندن نور، شادابی و طراوت طبیعی در چهره ساختمان هویدا شود. این مجموعه که دارای کافه، رستوران، باشگاه ورزشی و نیز فضا‌های کاری است با انبوهی از گل‌ها و درختان تزئین شده است تا مراجعان هتل در مرکز شهر هم از طبیعت دور نشوند.

 
 
پروژه استانبول /ساختمان ارای-کاراباجو – ترکیه

با الهام از کندوی زنبور عسل و نگاه به معماری مدرن، یک استودیوی آمریکایی – ترکیه‌ای اخیرا تلاش دارد تا در استانبول ترکیه طرحی را به اجرا بگذارد که از آن با عنوان روستای سبز شهری یاد می‌کند. با نگاه به کلیت کار می‌توان تاثیر طبیعت در این مجموعه را دید. درختان و درختچه‌ها در عین کمک به بهبود نمای ساختمان و ایجاد یک محیط هوایی سالم در اطراف بنا، از ورود زیاد نور به داخل ساختمان جلوگیری می‌کنند. سقف خورشیدی بنا بخش زیادی از انرژی موردنیاز ساکنین را می‌تواند تامین کند در حالی که جاذبه این ساختمان از هر نما به شکل خاصی خودنمایی می‌کند.

پروژه لیژو/ باغ شهر – چین
این شهر جنگلی عموده که قرار است در مساحتی ۱۷۵ هکتاری ساخته شود در حاشیه رود لیو یانگ در چین قرار داشته و می‌تواند ضمن تامین تمامی نیاز‌های بهداشتی، آموزشی، رفاهی و امنیتی ۳۰ هزار ساکن، مجموعه‌ای از هتل‌ها، دفاتر گردشگری و تجاری و مالی را هم در خود جای دهد تا به این وسیله زمینه رشد اقتصادی شهر هم فراهم شود. با بکارگیری مجموعه‌ای از تکنولوژی‌های جدید از جمله پنل‌های خورشیدی سعی شده تا برق شهر تامین شود و میزان صدای کلی ایجاد شده به کمترین حد ممکن برسد در عین حال غرص بیش از ۴۰ هزار درخت فضای شهر به ایجاد یک محیط پایدار و سالم کمک شایانی می‌کند.
 
 
 
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
+ نوشته شده توسط Sanateshargh2018 در ، یک بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: باغ عمودی، دیوار سبز، باغ ایستاده، بام باغ
نوشته‌های اخیر