تبلیغات

راه اندازی رستوران و چالش های آن

۰

راه اندازی رستوران و چالش های آن : رستوران داری کار هیجان انگیزی است، پراز چالش ها و فرصتها. خوشحالیم که شما علاقمند به پیدا کردن اطلاعات بیشتر در این مورد هستید و قطعا بهترین راه را برای شروع انتخاب نموده اید.

راه اندازی رستوران و چالش های آن

در گذشته، بیرون رفتن برای صرف غذا در واقع برای مناسبت های خاص یا آخر هفته ها، انجام می شد، اما در حال حاضر، حتی وسط هفته نیز ، مثل هر روز دیگر می تواند یک مناسبت برای بیرون رفتن و غذا خوردن باشد، مخصوصا زمانی که زندگی های پرمشغله و برنامه های سنگین خانوادگی، وقت زیادی برای پخت و پز باقی نمی گذارد.

مشتریان نسبت به گذشته، تعداد رستوران های بیشتری برای انتخاب در اختیار دارند و فرصت ها در این حرفه هرگز بیشتر از این نبوده است.

مدیریت یک رستوران و رسیدن به موفقیت

بسیاری از جنبه های مدیریت یک رستوران فراتر از اندازه آن، موقعیت محلی یا شیوه پذیرایی می باشد و در زمره واقعیات رستوران داری جهانی قرار می گیرد. ما بیشترین تلاش خود را می کنیم تا اطلاعات را به صورت کاربردی در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید در حرفه ای که قصد راه اندازی آن را دارید با کمترین خطا به موفقیت دست یابید.

موفقیت در کار رستوران داری

موفقیت در کار رستوران داری رویای بسیاری از افراد است و تعداد کمی توانسته اند یک رستوران موفق راه اندازی نمایند. غالبا، رستوران داران به گمان خود تصور غلط از مدیریت یک رستوران به آن صورت که در واقع هست دارند. بعضی از مردم فورا به زرق و برق و فریبندگی رستوران توجه می کنند بدون این که اشتیاق و تلاشی که با آن همراه است را نیز دیده باشند.

شما افرادی را می بینید که در کار رستوران می توانند خیلی خوب فعالیت نموده اما به دلیل داستان هایی که شنیده اند عقب نشینی می کنند. ما می خواهیم که شما تصویر کامل را ببینید، خوبی ها، بدی ها و گزافه ها، بنابراین، شما می توانید تصمیم آگاهانه در مورد جایگاهتان در این کسب و کار بگیرید.

Launch-the-restaurant2

راه اندازی رستوران و چالش های آن

تاریخچه تاسیس رستوران

راه اندازی رستوران و چالش های آن : رستوران‌ها جزو اصولی‌ترین نهادها برای هر کشور و فرهنگی در جهان می باشند. شروع پیدایش رستوران، به شکل امروز و به عنوان محلی که در آن مردم به خوردن و نوشیدن و معاشرت می‌پردازند، به انقلاب فرانسه برمی‌گردد.

مکانی عمومی برای خوردن غذا

ایده فروش مواد غذایی برای ایجاد سود، به زمان شروع تمدن بازمی‌گردد. نیاز به وجود مکانی عمومی برای خوردن غذا اتفاقی است که در امپراتوری رم و چین باستان هم وجود داشت. زمانی که کشاورزان برای رساندن دام و محصولات خود به بازارهای مواد غذایی به شهرها می‌رفتند، گاهی روزها در راه بودند. برای همین مکانی که بشود در آن غذا خورد در طول جاده‌ها به وجود آمد. معمولاً در مکانی که دربین شهر وجود داشت، مقداری غذا بر روی یک میز بزرگ و واحد سرو می‌شد و البته هیچ منویی هم وجود نداشت. چرا که انتخاب غذا با آشپز بود!

مکان‌هایی در شهرها و بین راه‌ها قرار داشت که برای مسافران غذا به همراه دسر و نوشیدنی سرو می شد و به افرادی که در ازای غذا پولی نداشتند غذای رایگان داده می شد، بعدها در  در اروپا، کاروانسراها مکانی برای خوردن غذا بودند.

Launch-the-restaurant9

راه اندازی رستوران و چالش های آن

سیرتکاملی رستوران

در قرن ۱۷ میلادی، با وجود آنکه همچنان وعده‌های کامل غذایی در منازل خورده می‌شد، تعدادی از اشراف‌زادگان بودند، که به جای استفاده از مکان‌های عمومی غذای خود را در یک سالن خصوصی در ناهارخوری‌ها می‌خوردند.

ظروف چینی‌ ظریف، کارد و چنگال، رومیزی‌های زیبای کتانی و تمام چیزهایی که تابحال فقط مخصوص اشراف بود، برای همه شهروندان فرانسوی در دسترس قرار گرفت. منوها متنوع شد و هر دو مدل سلف سرویس و غذای انتخابی به شیوه رستوران‌ها افزوده گشت.

پیش بینی مسیر بازار در راه اندازی رستوران

 راه اندازی رستوران و چالش های آن : شما هرگز نمی توانید بهبود خدماتتان، ارزشیابی محصولتان، هدفگذاری رقابتتان و جستجوی فرصتها را در بازار متوقف نمایید. تغییر، تنها چیز ثابت در کار رستوران داری است. برای موفقیت، شما باید گرایش های جدید، مشکلات جدید و هر چیز دیگری را که بازار در مسیرتان می افکند پیش بینی و بر اساس آنها عمل نمایید.

سود، نصیب افرادی می شود که فرصتها را قبل از این که پیش بیایند می بینند. لطفا واقع گرایی ما را با بدبینی اشتباه نگیرید. ما می خواهیم که شما در این کسب و کار باشید. اما قصد داریم مطمئن شویم که شما اطلاعاتی را که برای موفق شدن می خواهید در اختیار دارید. ما بسیاری از واقعیات روزمره را به شما نشان می دهیم که مردم همیشه در نظر نمی گیرند. امیدواریم که شما این اطلاعات را بگیرید و از آن استفاده کنید تا کاملاموفق شوید.

Launch-the-restaurant7

راه اندازی رستوران و چالش های آن

شروع یک رویا

اگر از موارد زیر، یک مورد یا بیشتر در مورد شما صادق است، شما در اندیشه تاسیس فست فود یا رستوران خودتان هستید و به منظور رسیدن به اهدافتان، نیاز به راهنمایی عملی و کاربردی دارید.

_ شما در این کسب و کار فعالیت نموده ایدو اکنون با هدف مالکیت و مدیریت کارها به فکر ادامه آن می باشید. 

_ هرگز در یک رستوران کار نکرده اید، اما موفقیت هایی در زمینه های حرفه ای دیگر به دست آورده اید و دارای مهارتهایی می باشید که ممکن است مرتبط با این کار باشد.

– شما به تازگی از آموزشگاه فارغ التحصیل شده اید و به فکر استفاده از آن مهارت ها به منظور کار در مکان خودتان می باشید

– در حال حاضر،  صاحب یک رستوران می باشید یا آن را اداره می کنید و به منظور حفظ مدیریت بی دغدغه و موفق در کارها به دنبال مشاوره، رهنمودها و پیشنهادها هستید.

درک اصول رستوران داری

رستوران ها جالب هستند. خواه برای جشن گرفتن یک مناسبت خاص به آنجا بروید، یا نیاز به یک ناهار سبک و سریع داشته باشید یا بخواهید دوستانتان را با صرف نوشیدنی ملاقات نموده یا سر راه منزل، برای خانواده تان شام بگیرید، این تجربه معمولا لذتبخش است. هرفردی که به رستوران می رود می خواهد زمان خوشی را در آنجا داشته باشد و برای این لذت، هم می تواند یک فست فود کوچک و کم هزینه را انتخاب نماید و یا به یک رستوران گران قیمت برود.

تلاش و کارسخت در پایدار بودن رستوران

راه اندازی رستوران و چالش های آن : ما هم مثل همه مردم،سالهای زیادی است که همین کار را انجام می دهیم و از غذا خوردن در رستوران ها لذت می بریم و این کار را بسیار دوست داریم.اما مشکل زمانی پیدا می شود که مردم فقط جنبه تفریحی یک رستوران را می بینند و هرگز متوجه تلاش و کارسخت آن نمی شوند.

اگر از سالن غذاخوری یا از آشپزخانه، انبار،یا هر جای دیگر غیر از جایگاه مدیر رستوران، به این کار نگاه کنیم، با تصویری از یک کار بسیار طاقت فرسا مواجه خواهیم شد.

در کار رستوران داری، شما به قدری سرگرمی دارید که به زحمت می توانید آن را تحمل کنید. و این لذت بردن در مراحل اولیه، به سرعت تبدیل به یک کار سخت که دیگر جنبه سرگرمی ندارد می گردد، پس فریب نخورید. دنیای رستوران داری فراتر از زرق و برق و دلفریبی است.

رستوران دار بودن یعنی تولید کننده بودن

 شما یک محصول،غذا از مواد اولیه (اجزا تشکیل دهنده غذایتان) تولید می کنید وآن را به یک مشتری مصرف کننده غذایتان می فروشید. شما در حال رقابت با تعداد بسیار زیادی از تولید کنندگان همان غذا برای همان مشتریان هستید.

مرحله بسته بندی در فست فود و رستوران

راه اندازی رستوران و چالش های آن : بهتر است این مرحله ازکار را نیکوتر از دیگری انجام دهید در غیر این صورت، از دور خارج خواهید شد. گاهی کار این صنف برای افراد دشوار است که بخواهند خود را درگیرش نمایند. محصول شما در لایه های بسیار زیادی بسته بندی می شود، از جمله: بخش بیرونی رستورانتان، تالار ورودی، لباس شیک کارکنانتان، پخش موزیک، بوهای خوشی که از آشپزخانه بیرون می آید، رفتار دوستانه و دانش کارکنانتان، ظروف مختلف. تمام این چیزها بسته بندی شما را تشکیل می دهند، بر هزینه های انجام این کسب اثر می گذارند و روی تصمیم مشتریانتان برای ورود به رستوران و نهایتا مراجعات بعدی آنها به آنجا تاثیر دارند.

بررسی زاوایای مختلف رستوران داری

بازار را بررسی نموده، یک طرح کاری مفصل به وجود آورید، از آن طرح، در تامین منابع مالی استفاده نمایید، بهترین مکان را برای رستوران جدیدتان پیدا نمایید و پروانه ها و مجوزهای مناسب را بگیرید. محصولاتتان را با قیمت مناسب بخرید و آنها را به قیمت مناسب بفروشید. این اصل ساده می تواند کار شما را رونق دهد یا باعث شکست آن شود.

نیاز به افراد مختلف درراه اندازی فست فود

بسته به اینکه چقدر درکار رستوران داری تازه وارد هستید، احتمالا به حسابدار، وکیل، پیمانکار و جمعی از افراد دیگر نیاز دارید که همه آماده و در حال کار با شما در مراحل مختلف این طرح هستند.

در همان ابتدای فرآیند راه اندازی کارتان، یک حسابدار استخدام نمایید. اگر در تلاشید تا منبع مالی برای کسب و کارتان را خودتان تامین نمایید یک حسابدار می تواند در حسابرسی برنامه های کاری تان به شما کمک نماید، که این یک ضرورت است. بعد از این که شما برخواستید و حرکت کردید، گزارش های مالی ماهانه تان را تجزیه و تحلیل کنید و در جستجوی راه هایی باشید تا اعداد و ارقام را بهبودببخشید.

افراد متخصص را  از جمله وکیل به کار گیرید!

 در زمان شروع هر کار جدید، شما نیاز به بازبینی قراردادها، بایگانی کردن مجوزها یا احتمالا به ثبت رساندن کسب تان دارید. بسته به اینکه چگونه کارتان را راه اندازی می کنید، احتمالا نیاز به پیش نویس کردن یک یا دو قرارداد شراکت دارید. پیش از اینکه موافقت نامه های امتیازی یا قراردادهای فروش یا اخراج اولین کارمندتان را امضا کنید، مطمئن شوید که دارید با یک وکیل خوب کار می کنید که می تواند در همه این موارد و حتی بیشتر به شما کمک کند.

اغلب افرادی که رستوران جدید راه اندازی یا عهده دار یک رستوران موجود و در حال فعالیت می باشند ممکن است بخواهند چیزهایی را در مکان جدیدشان تغییر دهند. شاید شما نیاز به راه اندازی بدون پول یک آشپزخانه جدید یا بهبود جریان هوای هود در آن محدوده دارید. ممکن است بخواهید کیفیت لوله کشی را بالا ببرید یا دستگاه تصفیه هوا نصب نمایید. پیمانکاران می توانند باعث صرفه جویی زیاد در وقت و زحمت شما شوند. برای پرسیدن سئوال از آنها درنگ نکنید.

بازسازی مکان رستوران با دکوراسیون داخلی

طراحان داخلی و مهندسین معمار می توانند به آسانی مکان شما را بازسازی و در وقت شما صرفه جویی نمایند. گاهی آنها می توانند در ازای مبلغ خیلی کمتر از آنچه که تصور می کنید مکان شما را نماسازی نمایند. تمام کار سختی که شما انجام می دهید تا به نقطه ای برسید که بتوانید درها را بگشایید، به معنای مطلقا هیچ است اگرهیچکس وارد رستوران شما نشود.

راه اندازی رستوران و چالش های آن

راه اندازی رستوران و چالش های آن

نکاتی برای موفقیت در بازاریابی رستوران

درباره این که چطور راه مشتریان را به رستورانتان هموار نموده، بیندیشید پیش از این که درهایتان را برای بار اول و هر روز بعد از آن باز کنید.

طرح بازاریابی تان را بر اساس آنچه که در مورد رستوران شما خاص می باشد توسعه دهید. شاید آن چیز خاص، غذا، محیط رستوران، قیمت یا مرغوبیت باشد. رقبایتان را بررسی نمایید، آنچه را که رقبای شما به خوبی و نه خیلی خوب انجام می دهند.

شغل رستوران و فست فود

شغل رستوران و فست فود داری، کار طاقت فرسا است و اگر می خواهید موفق شوید، باید انگیزه درونی داشته باشید، محرکه ای که در شما قدرت تحمل را ایجاد می کند.

اولین کاری که شما نیاز به انجامش دارید، پیش از اینکه وقت و پولتان را در این کار پرخطر هزینه کنید، بررسی کردن و درک نمودن عواملی است که در شما ایجاد انگیزه می کنند. با خودتان رو راست باشید. دلایل بسیار زیادی برای تمایل به راه اندازی رستوران وجود دارد

  • محیط کاری همواره در حال تغییر را خیلی دوست دارید؟
  • عاشق روبرو شدن با چالش هستید؟
  • مشتاق و علاقمند به این کسب هستید؟
  • اشتیاق به غذا دارید؟

اطلاعات راه اندازی فست فود

راه اندازی رستوران و چالش های آن : برای موفق بودن در هر شغلی از جمله راه اندازی فست فود، شما نیازمند مراقبت از کارتان هستید، چه امروز، چه فردا و چه سالهای بعد. از گرایش ها در منطقه تان آگاه باشید و کار رستوران داری را به صورت تمام و کمال ببینید. در مجلات تجاری، مقالات چاپی، اخبار تلویزیون، اینترنت یا هرجای دیگر به دنبال اطلاعات در مورد تغییر اولویت و رفتار غذایی مردم باشید و همواره چشمتان به رقابتتان با دیگران باشد. از آنها تقلید نکنید، اما بدانید که آنها درصدد الگوبرداری از شما هستند.

+ نوشته شده توسط Sanateshargh2018 در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: تجهیزات رستوران، تجهیزات فست فود، لوازم آشپزحانه صنعتی، تجهیزات آشپزخانه صنعتی
هیچ نظری برای این نوشته وجود ندارد، شما اولین نظر را بنویسید ...
 captcha 
 
نوشته‌های اخیر